Oppasdier plaatsen

Bij oppasdieren kun je als huisdiereigenaar of stichting in contact komen met mensen die vrijwillig of betaald op je dier willen passen. Dit kan structureel, tijdens vakantieperiode of voor een periode waarvan de einddatum nog niet bekend is. Alles is mogelijk.


Je zoekt een oppas voor je dier:

Bij jou thuis of bij de oppas thuis

Voor je hond of kat

Betaald of vrijwillig

Periode:

Structureel; vaste dagen

Tijdelijk; bijvoorbeeld vakantieperiode

Onbepaalde tijd; gastgezin of noodopvang

Deze vragen kom je tegen als je een plaatsprofiel aanmaakt, zodat wij de juiste match voor je kunnen maken.

Oppasdier plaatsen
 

  • Plaatsprofiel oppasdier aanmaken: om je huisdier te kunnen plaatsen, maak je eerst een account aan via ‘inloggen’ rechtsboven op de website. Heb je een account dan ben je bij elk bezoek aan onze website als het goed is al ingelogd. Klik op de knop 'PLAATS HUISDIER' als je dat nog niet hebt gedaan. Je wordt vanzelf meegenomen door de vragenlijst. Alle vragen/velden moeten ingevuld zijn, anders kun je het profiel niet activeren. Controleer het profiel nadat je het hebt aangemaakt en klik op 'Plaats oppashond/kat. Het profiel staat dan nog niet op onze website. Dit wordt eerst nog door ons gecontroleerd en dan gepubliceerd. Ben je nog geen supporter ga dan eerst naar de pagina waar we je vragen om supporter te worden. Voor een minimaal bedrag van € 25,- help je mee om onze service mogelijk te maken. Je krijgt dan gedurende een jaar lang inzicht in de profielen en contactgegevens van de oppassers. Via het oppas-plaatsprofiel van je huisdier klik je op 'Bekijk matches' om te zien met welke oppassers jouw huisdier matcht en eventueel zelf al contact opnemen. Je kunt ook wachten totdat een oppasser interesse toont in jouw huisdier. Oppassers kunnen ook contact met jou opnemen, zij krijgen namelijk meldingen als er dieren op de website worden geplaatst die matchen met hun eigen oppasprofiel.

  • Let op: pas als je op de knop ‘Publiceer’ hebt geklikt is het profiel zichtbaar op de website.

  • Je plaatsprofiel is twee maanden geldig. Als je in die periode nog geen oppasmatch hebt gevonden voor je huisdier, dan kun je het plaatsprofiel verlengen. Je krijgt wekelijks een mail met een link om je profiel te beheren (aangeven dat het dier gereserveerd is of een succesmatch melden). Vergeet niet je profiel te verwijderen als je een oppas hebt gevonden en de succesmatch bij ons hebt aangemeld.

  • TIJDELIJK GRATIS!  De supportersbijdrage: Voor een minimale bijdrage van €25,00 help je mee om Stichting Verhuisdieren draaiende te houden en onze doelstelling te realiseren: het op een veilige manier herplaatsen van tweedekans-huisdieren en het voorkomen van asielplaatsing door huisdiereigenaren te matchen aan een oppas of verzorger. Via je account kun je heel gemakkelijk onze supporter worden dit wordt dan automatisch gekoppeld aan je account.

Oppasdier plaatsen

Heb je nog vragen over de werkwijze van Verhuisdieren? Mail deze dan naar support@verhuisdieren.nl
 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar