Pepe

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Noord Macedonië

Leeftijd

1 jaar

Laatste update

19-02-2024

Oorsprong van dier

Noord-Macedonië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

💙 Pepe ️

We zoeken voor Pepe een gastgezin! Om onze honden en katten wat meer kans te bieden op een adoptie, zijn we altijd op zoek naar opvang gezinnen, die een mooie opstap naar een definitieve adoptie kunnen zijn.
Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid tot opvangen met eerste optie op adoptie. Als u interesse heeft in één van onze honden of katten sturen wij u een informatie document, waarin we u onze procedure en de opties volledig uitleggen.

▪️ Reu
▪️ Ongeveer 1 jaar
▪️ Klein formaat
▪️ Verblijft in Macedonië
▪️ Sociaal met andere honden
▪️ Ideale adoptanten: op zoek naar een gekke, energieke en liefdevolle metgezel die eindeloze vreugde in je leven zal brengen
Hallo potentiële adoptant, maak kennis met Pepe, voorheen Mr. Pepper! Pepe staat momenteel onder de liefdevolle zorg van onze toegewijde reddingswerkers, Iva en Misko, in Macedonië. Nu hij nog maar ongeveer een jaar oud is, vertoont hij nog steeds typisch puppygedrag: hij is gek op de meest vertederende manier die mogelijk is. Hij is absoluut dol op spelen met andere honden, rondrennen, ballen achtervolgen en natuurlijk af en toe een spelletje 'dekendief'. Na zijn actieve sessies komt hij even bij je uitrusten, en dan staat hij erop om wat welverdiende aaitjes te krijgen.
Pepe's verhaal begon toen hij opdook in de buurt van de Amerikaanse ambassade in Macedonië. Dankzij de vriendelijkheid van het personeel van de ambassade kreeg hij eten en onderdak. Mary, een vriendin van onze reddingswerkers, vertelde hen over Pepe en ze konden deze kleine jongen in nood niet de rug toekeren. Mary heeft genereus aangeboden om al zijn kosten tot aan de adoptie te dekken.
Pepe is aangelijnd, hoewel hij liever los rondloopt om vrij rond te rennen. Pepe is een gezonde jonge pup, gecastreerd, volledig ingeënt (inclusief een vaccinatie tegen hondsdolheid) en voorzien van een eigen paspoort. Hij is ook negatief getest op alle ziekten, waaronder hondenziekte, Parvo, Giardia, hartworm, Ehrlichia, anaplasmose, de ziekte van Lyme en Leishmania. Door zijn recente verzorgingssessie zag hij er op zijn best uit en voelde hij zich op zijn best, met matte vacht, vuil en vlooien die allemaal tot het verleden behoorden.
Pepe kan een beetje bezitterig zijn over zijn eten. Als je thuis nog andere honden hebt, is het belangrijk om hem apart te voeren, zodat iedereen in harmonie eet. Met de juiste aanpak en een liefdevol huis zal hij zeker over dit gedrag heen groeien naarmate hij ouder wordt.

Oppashond Pepe

Ras
Kruising

Periode

    Vanaf Januari 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Ja, in overleg

Thuissituatie

Katten
Nee
Honden
Ja
Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar