Rita

Stichting

Oppashond - Gastgezin

Soort Oppas

Gastgezin

Woonplaats

Roemenië

Leeftijd

2 jaar

Laatste update

12-07-2024

Oorsprong van dier

Roemenië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

We zoeken een gastgezin voor Rita! Om onze honden en katten wat meer kans te bieden op een adoptie, zijn we altijd op zoek naar opvang gezinnen, die een mooie opstap naar een definitieve adoptie kunnen zijn.
Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid tot opvangen met eerste optie op adoptie. Als u interesse heeft in één van onze honden of katten sturen wij u een informatie document, waarin we u onze procedure en de opties volledig uitleggen.

Hallo! Ik ben Rita, een mooie en liefdevolle hond op zoek naar mijn gastgezin. Laat me mijn verhaal met je delen.
Ik had het geluk om onze zorgzame redder Gabriela in Roemenië te ontmoeten. Ze vond me ongeveer een jaar geleden toen ze bij de tandarts was. Ik was toen nog maar een lieve en nieuwsgierige pup van ongeveer 5 maanden oud. Gabriela plaatste me bij enkele van haar bange honden om hen te helpen hun angst voor mensen te overwinnen. Het was een lonende ervaring voor mij om mijn medehonden te helpen troost en vertrouwen te vinden.
Ik heb een zachtaardig en aanhankelijk karakter en ben absoluut dol op mensen. Ik vind het enorm leuk om tijd met mensen door te brengen, ze met liefde te overladen en hun liefde terug te ontvangen. Ik ben niet al te hyperactief, maar ik waardeer regelmatige lichaamsbeweging en mentale stimulatie.
Ik ben een sociale vlinder die met iedereen goed overweg kan! Of het nu vrouwtjes, mannetjes, kinderen of zelfs katten zijn, ik ben een vriendelijke en accepterende hond. Ik ben zachtaardig met kleintjes en geduldig met mijn kattenvrienden. Ik ben flexibel en klaar om een integraal onderdeel van je gezin te worden, liefde en geluk te verspreiden naar iedereen om me heen.
Hoewel ik in verschillende omgevingen kan gedijen, ben ik zeer geschikt voor het wonen in een appartement, zolang ik maar regelmatig aan lichaamsbeweging en mentale stimulatie deelneem. Ik begrijp het belang van een dagelijkse wandeling en waardeer de mogelijkheid om de buitenwereld te verkennen. Een liefhebbend gezin dat zich inzet om ervoor te zorgen dat aan mijn behoeften wordt voldaan, zou perfect passen.
Ik ben een prachtige hond met een trotse houding, ongeveer 47 cm en weeg ongeveer 20 kg. Mijn elegante uiterlijk wordt geëvenaard door mijn liefhebbende persoonlijkheid, waardoor ik een geweldige metgezel ben voor elk gezin dat op zoek is naar een loyale en toegewijde harige vriend.
Bedankt dat je me beschouwt als een potentiële toevoeging aan je liefdevolle huis. Ik kijk er reikhalzend naar uit om je te ontmoeten en samen op een mooie reis te gaan!
Met een kwispelende staart en hoopvolle ogen,
Rita 🐾

Oppashond Rita

Ras
Kruising

Periode

  Wensen

  Ervaring
  Nee, niet noodzakelijk
  Referenties
  Nee, niet noodzakelijk
  Vergoeding
  Ja, in overleg

  Thuissituatie

  Honden
  Ja
  Katten
  Ja
  Kinderen
  Kinderen vanaf 12 jaar

  Algemene info

  Geslacht
  Reu
  Gecastreerd
  Ja

  Karakter

  Angstigheid
  Nee
  Zindelijk
  Onbekend
  Uitlaten
  Onbekend
  Commandos
  Onbekend
  Hond uit buitenland?
  Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
  Huisdierenbijsluiter

  Tips

  Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

  Tips bij adoptie

  Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

  Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

  Zoekprofiel aanmaken

  Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

  Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar