Ambassadieren

Als ambassadier tonen grote dog- en catfluencers inzet om hun maatjes te helpen aan een nieuw thuis. Elke maand is er een duo van een hond en een kat die andere viervoeters een handje helpen.


Eerder zetten bekende Instagrammers en BN’ers zich belangeloos in als influencer-ambassadeur bij Verhuisdieren. Onder andere Fatima Moreira de Melo, Jessie Jazz Vuijk en Noor de Groot (Queen of Jetlags) brachten een maand lang tweedekansdieren extra onder de aandacht. Deze goede energie is de basis geweest voor Ambassadieren. 

Ook de grote cat- en dogfluencers hebben een hoog aantal volgers. Hiermee bereiken ze veel dierenliefhebbers en potentiële nieuwe baasjes. Soms heeft een kat of hond extra aandacht nodig om hun nieuwe plek te vinden. Via Ambassadieren hopen wij meer tweedekansdieren te matchen.

Teddy en Mila - april

Teddy en Mila zijn geboren in hetzelfde nestje. Als broer en zus van elkaar zijn ze al hun hele leven samen. Teddy is een grote knuffelaar en gedraagt zich vaak als aan hond. Als je een speelgoed balletje weggooit vindt hij het leuk deze op te halen en weer terug te brengen. Ook is Teddy gek op de stofzuiger. Mila is gek op een druppelende kraan. Daarnaast kan je haar altijd wakker maken voor een liquid snack. Ze zijn allebei heel vrolijk, nieuwsgierig en lopen graag elke stap van hun baasjes achterna. Ook vinden ze het leuk om in de tuin te spelen. Ondanks hun collectie kattenspeelgoed, blijven kartonnen dozen, de big shoppers van de supermarkt en keukenkastjes hun favoriete bezigheid. Via hun Instagram account @ragdollsteddyandmila delen ze verhuisdieren, omdat ze hopen dat elk dier een fijn en liefdevol huis vindt.

Molly - maart

Molly houdt van het goede leven. Ze ligt graag te luieren op de bank of zomers in de zon in de tuin. Molly is dol op de aanwezigheid van mensen. Ze heeft zo haar voorkeur van wie ze het allerliefste een aai over haar bol wil. Molly is een echte huiskat en geniet enorm als haar baasjes (lees: personeel) er ook zijn. Via haar Instagram account @molly_de_pekami hopen zij meer katten zo'n fijn thuis te geven. 

Molly Verhuisdieren Ambassadieren

Winston, Lewis & Kyle - februari

Winston (2), Lewis (1) en Kyle (17) zijn vrienden voor het leven met elk een eigen karakter. Winston is de grote knuffelaar en fanatieke verhalenverteller! Hij houdt van spelen met zijn kapotte balletje, die absoluut niet weggegooid mag worden en hij kan heel goed apporteren. Lewis is degene met het meeste kattenkwaad in zijn bol. Hij haalt de gekste capriolen uit en is daarnaast dol op eten. Hij is altijd in voor een vriendelijk potje stoeien met Winston. Kyle is de rots in de branding. Hij heeft in zijn lange kattenleven van alles meegemaakt en is met zijn ervaring een rolmodel voor de twee jongsten. Elke nacht slaapt hij in de armen van zijn baasje. Hun baasjes genieten elke dag van deze lieverds. Het is fijn dat ze een gezellig en veilig thuis hebben. Dat gunnen zij elk ander dier ook! Via hun Instagram account @winston_britishshorthair2021 zetten zij zich deze maand in. 

Winston Lewis Kyle Verhuisdieren Ambassadieren

Simba - januari

Simba (2) is altijd vrolijk, heeft een trouw karakter en is een echte charmeur. Simba is dol op knuffels, massages en verstoppertje spelen. Hij wilt altijd op een positieve manier aandacht van zowel bekende als onbekende. Sinds zijn baasjes Simba hebben, hebben zij continue met onbekende mensen contact. De interactie tussen Simba en mensen is prachtig om te zien, een echte verbinder! Alle lieve verhuisdieren gunnen ze een liefdevol huisje. Via hun Instagram account @shibasimba__ zetten zij zich deze maand in. 

Mowgli en Bagheera - december

Mowgli en Bagheera zijn 4,5 en 3 jaar oud. Zij houden enorm van spelen en zijn heel actief. Hun favoriete speeltje is de laser lamp die ze door het hele huis volgen. En ze spelen graag met hun grote broer hond Leo @thedognamed.leo. Daarnaast zijn creamy sticks hun favoriete snacks! Als hun bediendes (euhm, baasjes) die tevoorschijn halen dan miauwen ze alles bij elkaar. Het welzijn van alle dieren vinden ze heel belangrijk en daarom hopen ze dat ieder dier zijn eigen fijne thuis vindt via hun Instagram account @bengalsmowglibagheera

Kees - november 

Keira is een lief, vrolijk en leergierig. Ze is een echte allemansvriend. Mensen, honden, katten, konijnen... Keira kan met iedereen goed opschieten. Ze is gek op wandelen en het liefst gaat ze samen met haar baasjes op avontuur. Ze vindt het dan vooral fijn als het koud is. Dat begrijpen wij maar al te goed met zo'n dikke vacht. De band tussen Keira en haar baasjes is ontzettend sterk. Via hun Instagram account @keeshondkeira delen zij verhuishonden die zij net zo'n band gunnen en daarom zetten zij zich deze maand in.

Kees Verhuisdieren Ambassadieren

Simba - oktober

Simba is een lieve huiskat en wordt deze maand 4 jaar oud. Als de zon schijnt, is ze er als de kippen bij. Want daar is Simba dol op! Net zoals op schoot kruipen bij haar baasjes. Dat kan Simba de hele dag doen. Buiten een frisse neus halen en even de hort op komen ook in haar woordenboek voor. Maar als Simba snoepjes hoort of ruikt, is zij zo weer binnen. Via haar Instagram account @_littlesimba__ deelt zij katten die zij een liefdevol thuis gunnen. 

Merlot - september

Merlot (2) is een echte zachtaardige reus en dol op zijn familie. Hij gaat heel goed om met de kleine kinderen uit zijn gezin. Boos worden zit niet in zijn karakter. Het liefst is hij overdag buiten om te spelen en te relaxen. In de avond ligt hij graag op schoot en wijkt hij niet van de zijde van zijn baasjes. Merlot is echt onderdeel van zijn gezin! Via zijn Instagram account @merlot.themc hoopt hij meer katten zo'n familiegevoel te geven.

verhuisdieren ambassadieren kat

James - september

James (2) is een intelligente, eigenzinnige en stoere Australian Labradoodle. Hij is altijd in voor een nieuw avontuur en is gek op het strand, zwemmen en spelen met andere honden. Het allerleukste aan James is zijn lieve, sociale en opgewerkte karakter. Sinds juni trekt James samen met zijn baasjes fulltime door Europa in een kleine camper en beleeft hij de mooiste avonturen. Hij geniet ontzettend van het buiten zijn en alle aandacht die hij krijgt. Via zijn Instragram account @misterjameshond volg je de dagelijkse dosis cuteness van deze vrolijke womenizer. James zet zich graag in voor Verhuisdieren omdat hij vindt dat alle dieren een warm en liefdevol thuis verdienen.

verhuisdieren ambassadieren hond

Freek & Frans - augustus

Freek (6) en Frans (5) zijn nu beste vrienden, maar dat was niet vanaf het begin zo. Toen ze elkaar voor het eerst zagen, hadden ze geen interesse in elkaar. Van de een op de andere dag ontfermde Freekje zich als een poezenmama over Fransje. Sindsdien zijn deze twee onafscheidelijk. Fransje is een sociale, onbegrensde, avontuurlijke kat. Terwijl Freekje liever ‘de kat uit de boom kijkt’. Zo hebben zij verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Via hun Instagram account @freekjeenfrans geven zij verhuiskatten de kans op een liefdevol en warm thuis.

verhuisdieren ambassadieren katten

Geusje - augustus

Geusje (3) is een eigenwijze, slimme maar bovenal lieve Pomsky, met een flinke dosis humor. Ze luistert meestal ontzettend goed. Dit laat ze wekelijks zien bij de Agility training. Soms komt er iets teveel Husky in haar naar boven. Ze haalt dan gekke fratsen uit en doet ze alleen waar zij op dat moment zin in heeft. Dat maakt Geusje zo leuk: een fluffy kroelkont met een eigen karakter. Via haar Instagram account @neusje.van.geusje hopen zij en haar bazinnetje Sharon dat meer verhuisdieren snel een nieuw warm thuis vinden!

verhuisdieren ambassadieren hond

Sammie & Pukkie - juli

Sammie (links) en Pukkie (rechts) zijn twee lieve katten van bijna 3 jaar. Sammie is verlegen en rustig, terwijl Pukkie het tegenovergestelde is. Pukkie is graag buiten en op stap. Samen stoeien ze regelmatig en dat kan Sammie niet altijd hebben, maar toch zijn het beste vriendjes. Via hun Instagram account @sammieandpukkie delen zij met veel trots verhuiskatten. Ze hopen dat ze kunnen helpen om hen een nieuw huisje te geven. 

Verhuisdieren Ambassadieren Katten

Elmo - juli

Elmo is een nieuwsgierige en zachtaardige Australian Cobberdog van 1 jaar. Hij is altijd vrolijk en met iedereen bevriend. Elmo houdt van het strand en water. Niets is leuker dan om met zijn baasje samen op de Stand up Paddleboard een tocht te maken. Maar het allermeeste houdt hij van zijn kattenzus Lucy. Via zijn instagram @elmo.thedood deelt hij verhuishonden en zijn al hun avonturen te volgen.

Verhuisdieren Ambassadieren Hond

Indy, Little Bear en Opie - juni

Indy (links), Little Bear (midden) en Opie (rechts) zijn drie Brits Korthaar katten. Indy is een zelfstandige diva, maar doet alles voor Little Bear. Zij is namelijk wat trager dan de rest en ruikt eerst aan alles. Opie is een echte goedsul. Soms heeft hij niet door hoe groot hij is met zijn 9 kilo. Hij is beste vrienden met Indy. Via hun Instagram account @ teddybearandthepeople delen zij katten die zij een liefdevol thuis gunnen. 

verhuisdieren ambassadieren katten

Kito en Moyo - juni

Kito (5) en Moyo (3) zijn super lieve Ridgebacks en maatjes voor het leven. Kito is zelfverzekerd, zorgzaam en eigenwijs. Ook is hij heel relaxed en doet hij graag alles op zijn eigen tempo. Moyo is de clown van het stel. Enthousiast, altijd vrolijk en kwispelt bijna dag en nacht. Moyo doet eerst en denkt daarna. Hun karakters zijn totaal anders en dat maakt hen een gouden duo. Ondanks hun gewicht van 54 kilo en 50 kilo zitten ze graag op schoot. Via hun Instagram account @ sandra_and_her_ridgebacks hopen zij dat meer honden hun forever home vinden. 

verhuisdieren ambassadieren honden

Tommie - mei

Tommie was te vondeling gelegd bij de voordeur van een dierenarts. Via het asiel kwam hij bij zijn forever home terecht. Toen was hij 2 jaar, inmiddels is Tommie 13 jaar. Hij is gek op eten en laat dit duidelijk merken door te miauwen. Tommie is een lieverd en kruipt graag bij zijn baasje op shoot. Luid knorrend laat hij weten hoe fijn hij dat vindt. Via zijn Instagram account @big_tommiecat hoopt Tommie dat meer katten een fijne (schoot)plek vinden.

Verhuisdieren ambassadieren

Evie - mei

Evie is een Pomsky van 2 jaar oud. Ze is leergierig, slim en luistert goed. Soms haalt ze gekke streken uit, zoals rollen door de modder. Haar catmom Cheyenne is dol en trots op haar. Ze deelt graag leuke momenten van Evie op Instagram. Via haar Instagram account @eviethepomsky_ delen ze verhuishonden die net zo'n fijne band verdienen als Cheyenne en Evie hebben.

Verhuisdieren Ambassadieren

June - april

June is 9 jaar oud en een geboren model. Ze oefent ook graag haar ninja moves. Dit doet ze het allerliefste met buurmankat Brutus. Eerder vond ze het heerlijk om op pad te gaan met haar huisgenootje Jazz. Helaas is zij er niet meer. June heerst nu weer alleen over het rijk en gedraagt zich daarom als een echte diva. Via haar Instagram account @junethekitty hoopt zij zo veel mogelijk verhuiskatten net zo'n van rijk te geven als zij heeft. 

verhuisdieren ambassadieren kat

Trevor en Madison - april

Trevor (links) en Madison (rechts) zijn twee jonge Gentle Giants van 1 en 2 jaar. Ondanks hun 45 en 63 kilo denken ze nog steeds dat ze schoothondjes zijn. Samen zijn ze een onafscheidelijk duo, maar ze hebben meer vrienden. Thuis lopen ze tussen de katten, kippen en eenden. Hun favoriete activiteit is wandelen in de bossen en natuurlijk knuffelen! Via hun Instagram account @trevor_thewolfhound helpen ze verhuishonden om hun onafscheidelijke duo te vinden. 

verhuisdieren ambassadieren honden

Avel en Cosima - maart 

Avel (rechts) en Cosima (links) zijn Neva Masquerade katten. Avel is 7 jaar en Cosima is 4 jaar oud. Ze zijn halfbroer en -zus. Avel en Cosima hebben dezelfde moeder en een andere vader. Het is een gouden duo: Avel vindt alles prima en Cosima is de diva van de twee. Ze gedraagt zich als de koningin van het huis en paradeert maar al te graag rond. Waar ze elkaar helemaal in hebben gevonden? Knuffelen! Cosima natuurlijk wanneer zij daar zin in heeft. Ze zijn beide liever lui dan moe. Voor knuffels en kattensnoepjes komen ze graag naar je toe. Via hun Instagram account @avelthesiberiancat helpen zij met veel liefde katten aan een warm thuis.

verhuisdieren ambassadieren katten

Sepp en Raff - maart

Sepp (rechts) en Raff (links) zijn oom en neef. Sepp is 4 jaar oud en ontzettend lief voor mens en dier. Twee kleindochters hadden ooit een nare ervaring met een hond. Tijdens de eerste ontmoeting met Sepp zaten ze met opgetrokken voeten op de rugleuning van de bank. Aan het eind van de middag lagen ze onder tafel met hem te spelen. Raff is met zijn 1 jaar een echte puber. Zo gedraagt hij zich dan ook: nieuwsgierig, actief en af en toe moeite met luisteren. Net als zijn oom Sepp is hij heel lief en dol op knuffelen. Waar ze ook gek op zijn: eten. Raff lijkt soms een vegetariër. Op het moment dat er wordt gekookt, kan Raff geen betere plek bedenken om te zijn. Er mocht er perongeluk iets van het aanrecht vallen... rauwe bloemkool, komkommer, sla. Via hun Instagram account @sepp_raff_theblacklabs gunnen zij hun hondenmaatjes net zo'n fijn thuis als zij hebben.

verhuisdieren ambassadieren honden

Jo, Maverick, Jax, Kiki en Daya - februari

Jo (9), Maverick (3), Jax (5), Kiki (2) en Daya (8) - van links naar rechts - hebben genoeg speelplezier thuis! Eerder was de groep groter. Hun maatjes Noni en Bo zijn overleden aan lymfeklier kanker. Het leven met 5 katten is enorm gezellig. Jax en Maverick zijn heel speels en ravotten het hele huis door. Jo doet af en toe mee, maar ligt liever op shoot. Daya is een echte diva. Zij gaat haar eigen gang en is vooral lekker lui. En, Kiki is Kiki. Ze speelt mee op haar manier en wanneer zij dat wil. Via hun Instagram account @serious.bo hopen zij meer katten een gezellig thuis te geven.

verhuisdieren ambassadieren katten

Sarah en Scarlett - februari

Sarah (11), Scarlett (9) en Sophie zijn drie Old English Sheepdogs. Net zoals Samson van Samson en Gert. Afgelopen jaar is Sophie overleden. Sarah en Scarlett zijn met zijn tweeën en gaan graag met hun baasjes op pad. Ze wandelen dan over de hei, door het bos of over het strand van Ameland. Hun baasje heeft altijd zijn fototoestel mee. Sarah en Scarlett zijn echte grappenmakers, hebben een eigen stoel en worden graag verwend. Borstelen vinden ze minder leuk, maar ze zien er daarna weer picobello uit. Via hun Instagram account @de_wollewei helpen zij meer honden aan zo'n fijn thuis.

verhuisdieren ambassadieren honden

Nacho en Noah - januari

Nacho en Noah zijn halfbroer en -zus van elkaar. Ze wonen in hartje Rotterdam en zitten graag op hun balkon om de stadstuinen in de gaten te houden. Nacho is een rood met witte kater en Noah is grijs met wit. Hij is snel bang voor vreemde geluiden, terwijl zijn halfzus een stuk stoerder is. Soms lijken ze beide net op twee hondjes. Ze apporteren graag en geven hun pootje voor een snoepje. Als bonus hebben zij een privé dierenarts en catmom die hen in de goede gezondheid houdt. Via hun Instagram account @nacho.thekittycat delen zij verhuiskatten die een gouden mandje zoeken.

verhuisdieren ambassadieren katten

Milo - januari

Milo is een lieve Toy Poedel van 1 jaar oud. Deze charmeur is een knuffelkont en houdt van spelen met zijn hondenmaatje Mika. Zij is een Border Collie. Daarnaast is Milo dol op hiken in de natuur, kaas en de lessen op de hondenschool. Hij is een nieuwsgierig, wil niks missen en duikt overal met zijn neus bovenop. Geen avontuur is voor Milo te gek, zolang het droog is. Het liefst zit hij namelijk warm binnen. Via zijn Instagram account @mrpoodlemilo gaat Milo er alles aan doen om voor de hondenvrienden van verhuisdieren een forever home te vinden.

verhuisdieren ambassadieren hond

Bert, Ayla en Yara - december 

Bert, Ayla en Yara zijn echte maatjes! Niet alleen van elkaar, maar ook van hun baasjes. Bert (rechts) is een lieve tuxedo cat van 4 jaar. Hij is het maatje van de oudste dochter van het gezin. In juli verloren zij hun oudste kat Zoë. Bert was een grote steun voor de dochter. Het is hartverschreurend om te zien hoe mooi de band tussen kat en mens kan zijn. Ayla (midden) is 2 jaar en echt een knuffelbeer. Zij is geadopteerd via een hulpoproep op internet. Ayla is de hele dag actief en slaapt weinig. Vlinders en libellen vangen doet ze graag. Als ze zich verveelt, haalt ze kattenkwaad uit. Gelukkig zorgen haar baasjes ervoor dat er altijd iets te doen is voor haar. Ayla mag de kinderen uitdagen tot spelen. Dan brengt ze speelmuisjes of ander speelgoed en apporteert ze graag. Yara (links) is de jongste van het stel. Ze is ontzettend rustig en voorzichtig door haar oogproblemen. Na iets meer dan een jaar begint ze los te komen. Observeren doet zij het allerliefste, net als spelen met wollen speelballetjes. Via hun Instagram account @ayla.mainecoonforestcat hopen zij katten net zo'n fijn thuis te geven als zij hebben.

verhuisdieren ambassadieren katten

Luna - december 

Luna is een Beagle van 2 jaar oud. Zij is dol op eten en hoeft niet lang na te denken over haar lievelingseten. Dat is namelijk vis! Daarnaast vindt Luna het heerlijk om uit te slapen. In het weekend wordt ze pas om 10 uur wakker. Wat doet Luna 's avonds het allerliefste? Lekker onder een deken kruipen en ontspannen. Via haar Instagram account @lunabeagle123 hoopt zij zo veel mogelijk dieren te helpen en hen te matchen aan een fijn baasje.

verhuisdieren ambassadieren hond

Oskar, Marley en Yara - november

Oskar, Marley en Yara zijn Siberische katten. Ze zijn alledrie heel lief en hebben totaal verschillende karakters. Oskar is een echte luiwammes. Hij ligt het liefst de hele dag naast zijn baasjes te slapen of hij zit net als een mens naast hen op een stoel. Marley houdt het meeste van eten en kletsen. Ze heeft altijd wel iets te melden. Ook heeft ze een beetje last van fear of missing out: ze moet en zal overal bij zijn. Als ze half ligt te slapen en ze hoort haar baasjes de kamer uitgaan, volgt ze hen overal naartoe. Yara is de jongste van het stel en is een wildebras. Ze vindt altijd wel iets waarmee ze kan spelen. Yara wordt graag opgetild en het allerliefst wanneer er een vlieg in de kamer is, waar ze vervolgens samen met haar baasjes achteraan gaat. Via hun Instagram account @siberian.brothers geven zij met alle plezier meer katten een twee kans op een liefdevol en fijn thuis.

verhuisdieren ambassadieren katten

Lotje - november

Lotje is een ontzettend lief en grappig hondje. Ongeveer 11 maanden geleden (januari 2021) werd ze geboren op Curaçao. Op het eiland was haar leven helaas vreselijk. Gelukkig werd Lotje geadopteerd door haar lieve baasjes. Ze geniet nu enorm van haar leven in Nederland. Lotje is gek op eten, is het liefste buiten en speelt graag met andere hondjes. Haar baasjes gaan vaak op pad met de fiets. Dan zit Lotje achterop in haar fietsmandje met haar neusje in de wind om alles te bekijken. Het is wel belangrijk dat het lekker weer is, want ze houdt niet van regen. Via haar Instagram account @lotjeliefdotje hoopt ze dat meer honden een forever home vinden.

verhuisdieren ambassadieren hond

Mika, Sammie en Indy - oktober

The Fluffy Siberians zijn drie ontzettend zachte Siberische Katten. Mika en Sammie zijn halfbroertjes en later maakte Indy de familie compleet. Indy is een echte avonturier. Ze manouvreert graag door het huis en kan met alles spelen. Ook stoeit ze graag met Mika. Hij heeft een prachtige witte vacht, is gek op kroelen en wordt het liefst als een royalty behandeld. Sammie is met zijn ruime 6 kilo een soort grote fluffy teddybeer. Hij jaagt buiten op vlinders en zit weleens alsof hij een klein mensje is. Met hun wollige pootjes is niks saai en weten ze iedereen op te vrolijken! Via hun Instagram account @thefluffysiberians zullen ze verhuiskatten delen die een forever home zoeken. Shake that floof!

verhuisdieren ambassadieren katten

Jannes - oktober

Jannes is een lieve Shiba van 2 jaar oud. Zij is een allemansvriend. Jannes vindt spelen met andere hondjes en kinderen heel gezellig. Haar naam is verzonnen door haar dogdad. Waar Jannes dol op is? Chips! Als ze het woord chips hoort of gekritsel van de zak, stopt ze niet meer met kwispelen. Via haar Instagram account @jannestheshiba zal Jannes hondenvriendjes delen die zij een liefdevol en fijn thuis gunt.

verhuisdieren ambassadieren hond

Mies en Moof - september

Mies en Moof zijn Siberische katten-zusjes. Moof is 6 jaar oud en haar zusje 5 jaar. Ze bezorgen mensen een glimlach op hun gezicht met hun gekke streken. Zo is Moof vaak op de kop in de prullenbak. Terwijl Mies druk bezig is met de verzorging van de plantjes, maar dan op haar manier. Andere dieren hebben ze hoog zitten en met veel liefde zullen ze via hun Instagram account @miesthecat verhuiskatten delen.

verhuisdieren ambassadieren katten

Bram en Sam - september 

Bram en Sam zijn lieve labradoodles met een vrolijk karakter naar mens en dier. Ze zijn slim en imponeren iedereen met hun onweerstaanbare blik en hoog knuffelgehalte. Bram voelt goed emoties aan en is voor zijn baasje een goede hulphond. Sam is de clown van het gezin, altijd vrolijk en enthousiast. Ze spelen graag met elkaar, maar ook afzonderlijk. Waar ze minder dol op zijn? Regen, dan rennen ze meteen naar binnen. Via hun Instagram account @dutch_labradoodles delen zij verhuishonden die een nieuw baasje zoeken.

verhuisdieren ambassadieren honden

 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar