Mevrouw de Vries liet haar erfenis aan Verhuisdieren na

Na het overlijden van haar laatste partner, kon Mevrouw de Vries nog éénmaal zelf een hondje nemen. Gelukkig kwam hondje Wenny op haar pad. Deze prachtige match zorgde ervoor dat Mevrouw de Vries besloot haar gehele erfenis na te laten aan Stichting Verhuisdieren…


Mevrouw de Vries had altijd een groot hart voor dieren en in het speciaal voor honden. In haar leven had ze meerdere honden, van wiens gezelschap zij intens genoot. Toen zij op een gegeven moment een partner kreeg die niet zo dol was op honden, kwam er na het overlijden van haar laatste hond Cassy geen nieuwe meer.

Hondje via Verhuisdieren

Tót haar partner overleed. Hij had haar al op het hart gedrukt dat ze dan vooral zo snel mogelijk weer een hondje moest uitzoeken. Al snel kwam Mevrouw de Vries in contact met een dame die verschillende hondjes uit het buitenland herplaatste. Hiervoor maakte zij gebruik van Verhuisdieren.nl. De dame legde uit hoe het werkte via Verhuisdieren en Mevrouw de Vries raakte ontzettend gecharmeerd van de werkwijze.

Toen hondje Wenny dan ook op haar pad kwam, kon zij haar geluk niet op. Wenny kwam uit de Oekraïne en had wel een klein rugzakje. Het maakte Mevrouw de Vries niet uit. Met al haar geduld en liefde sloot zij Wenny compleet in haar hart. Vier keer per dag gingen zij samen op pad en genoten zij van de buitenlucht.

Tot mevrouw ziek werd en het al snel duidelijk werd dat ze ook niet meer beter zou worden. Gelukkig waren er in haar omgeving voldoende mensen die haar konden helpen met de verzorging van Wenny.

Vermogen nalaten aan Verhuisdieren

Maar ze had ook nog een vermogen. Wat moest daar mee gebeuren? Omdat Mevrouw de Vries meer had met dieren dan met mensen, besloot ze al snel dat haar nalatenschap naar een goed dierendoel moest gaan. Om dat ze zo gelukkig was geweest met haar laatste grote liefde Wenny, vond ze dat Stichting Verhuisdieren vooral moest kunnen blijven doorgaan met het maken van succesvolle matches voor die dieren die die tweede kans zo hard nodig hebben. Net als haar Wenny.

nalaten verhuisdieren mervrouw de vries

Reactie Femke, oprichter Stichting Verhuisdieren:

Toen wij het bericht kregen dat Mevrouw de Vries ons haar complete erfenis had nagelaten, waren we ontzettend verrast. We hebben helaas geen contact met haar gehad voor haar overlijden om haar te bedanken en te vertellen wat voor goeds wij gaan doen met haar nalatenschap.

Onze stichting is altijd aan het innoveren, hoe we nog beter en nog meer succesvolle matches kunnen maken. Daarnaast had ik haar ook graag verteld over ons nieuwe initiatief De Huisdierenschool. Met dit nieuw platform proberen we door middel van onlinecursussen de dieren en hun baasjes te helpen om samen een optimale band op te bouwen.

Ik ben Mevrouw de Vries enorm dankbaar voor haar vertrouwen in ons!

Verhuisdieren in jouw testament?

Ook Verhuisdieren opnemen in je testament? Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt, of deze pagina's eens op je gemak doorlezen.

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar