Influencer-ambassadeurs

Grote Instagrammers, YouTubers en BN'ers zetten zich belangeloos in voor Verhuisdieren. Een maand lang brachten o.a. Fatima Moreira de Melo, Noor de Groot (Queen of Jetlags), Sara Ras, Juultje Tieleman en Fatima Moreiro de Melo de tweedekansdieren extra onder de aandacht.


Bekende Instagrammers en BN'ers zetten zich een maand lang in voor onze stichting. Dit houdt in dat zij bij hun volgers wekelijks dieren onder de aandacht brengen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een nieuw baasje. Daarbij kunnen ze Verhuisdieren ook op andere manieren in de spotlights zetten. Doel is in elk geval meer mensen kennis te laten maken met ons matchingplatform.

Marije van de Made, Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, Macha Feoktistova, Fayah Lourens, Olive the Dingo Dog, Joann van den Herik, Vivian Hoorn, Jessie Jazz VuijkChey Ciani, Juultje Tieleman en Sara Ras hebben toegezegd een maand lang ambassadeur van Verhuisdieren te willen zijn. Allemaal hebben ze actieve social media-accounts waar ze een enorm bereik mee hebben.

Kimberley Klaver - november 2023

Kimberley Klaver is actrice, programmamaker, radio- en podcast host en romanschrijver van besteller Zuid Moeders Breken Niet. Ze speelde rollen in o.a. GTST en Vechtershart en presenteerde een radioprogramma op @qmusicnl. Ook heeft Kimberley een podcast met Lauren Verster en verschijnt er vanaf december een nieuwe podcast met Kim Feenstra. Kimberley was enorm gek op haar hondje Buddha. Hij leerde haar de kracht van onvoorwaardelijke liefde en oordeelloos zijn. 

Chimène van Oosterhout - oktober 2023

Chimène van Oosterhout is presentatrice, actrice, zangeres, yoga lerares en communicatiespecialist. Ze presenteerde tv programma’s op de zenders Tros, Veronica TV, SBS6, Net5 en RTL4. Chimène speelde als actrice in de series GTST en Onderweg naar Morgen en de film X-Patriots. Ook is ze zangers in de muziekgroep Luv sinds 2019 en bouwt ze aan meerdere communicatieprojecten via Oosterhout PR.

Koen Pieter van Dijk - september 2023

Koen is presentator en tv persoonlijkheid. In 2015/2016 is hij bekend geworden met het realityprogramma Niet Lullen Maar Poetsen en hij vormde een presentatieduo met Jaimie Vaes voor het televisieprogramma Just Tattoo of Us. Hij nam deel aan de televisieprogramma’s Ranking The Stars en Special Forces VIPS. Ook bracht hij een autobiografie Gelukkig Verloren uit over de hoogte- en dieptepunten van tien jaar uitbundig feesten. Inmiddels heeft Koen zijn rust gevonden met zijn lieve hondje Foppeline.

Kaj van der Voort - augustus 2023

Kaj van der Voort was te zien in Kinderen voor Kinderen en later onderdeel van de boyband B-Brave. Hij speelde in de film Fashion Chicks en deed mee aan de tv-prgramma’s Dance, Dance, Dance met zangeres Maan, Boxing Influencers en de Alleskunner VIPS. Daarnaast speelde hij in de musicals Ciske de Rat en Mamma Mia. Ook bracht hij eigen singles Deze Kerst en Mee Naar Haar uit.

Hans Klok - juli 2023

Hans Klok is bekend als illusionist en begon met zijn grote passie toen hij 10 jaar oud was. Na Nederlands en Europees kampioen goochelen te zijn geworden, reisde hij de hele wereld over voor optredens in theaters en op tv. Hij werkte in Los Angelos samen met Pamela Anderson als assistente en liet model en televisiepresentatrice Alexa Chung boven drie zwaarden zweven. Hans speelde een gastrol in meerdere films. De documentaire See you in Vegas over zijn ondernemerschap en ambitie is uitgebracht en hij is regelmatig in programma’s te zien op de Nederlandse tv.

Ellemieke Vermolen - juni 2023

Ellemieke Vermolen is bekend als Nederlands actrice, tv-presentatrice en schrijfster van (kook)boeken. Haar laatste boek ‘Kom weer in je kracht’ gaat over het verlies van een dierbare, hoe je daarmee omgaat en weer in je kracht komt. Ze werd bekend door haar rol in de televisieserie Goudkust. Ellemieke deed eerst jaren modellenwerk voor de overstap naar televisie. Ze presenteerde verschillende programma’s zoals Shownieuws en Huizenjacht. Nu sluit ze regelmatig bij Shownieuws aan als voedingsdeskundige.

Sanny Verhoeven - mei 2023

De meeste mensen kennen Sanny van haar YouTube en Instagram kanaal: sannyzoektgeluk. Sanny is moeder van Charlie Fay en Zoë en getrouwd met Jorg Ruis. Ze houdt al haar hele leven ontzettend veel van dieren. Dieren helpen je om in het moment te zijn met je gedachten en door met ze te spelen, maken we gelukshormonen aan. Sanny heeft jarenlang een paard gehad. Zij heeft Sanny door een moeilijke periode heen geholpen en ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven.

Sanny Verhoeven Verhuisdieren Ambassadeur

Sander Hoogendoorn - april 2023

Sander is DJ bij Radio Veronica. Hij houdt van muziek en hardlopen en probeert deze passies zoveel mogelijk met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld door zijn wekelijkse hardloopplaylist op Spotify, zijn podcast Over Rennen en zijn eigen hardloopevent: Up & Running. Daarnaast is hij gek op dieren. Zijn favoriete dier een is een orka. Daarom zet hij zich als ambassadeur van Plastic Soup Foundation in voor schonere oceanen. Hij woont samen met zijn vriendin en kat Kimi.

Sanden Hoogendoorn Verhuisdieren Ambassadeur

Natasja Froger - maart 2023

Natasja Froger is tv-presentatrice en o.a. bekend van de programma’s Hart In Aktie, Bonje Met De Buren, Welcome Home, Met Open Armen, Bouwval Gezocht, Five Days Inside, Groeten Uit, Voor Hetzelfde Geld en natuurlijk De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken en Helemaal Heppie, waarin Natasja en haar gezin zich inzetten voor De Voedselbank en Stiching Heppie (nu: Het Vergeten Kind). Daarnaast zet Natasja zich regelmatig in voor verschillende andere goede doelen en is ze ambassadrice van Orange Babies en Het Vergeten Kind.  Ze is een groot dierenliefhebber en dol op haar honden Saartje en Moos. 

Verhuisdieren ambassadeur Natasja Froger

Iris Enthoven - februari 2023

Iris Enthoven is presentatrice en side-kick bij Radio 538. Ze is bekend van verschillende zenders en programma's zoals XITE, CONCENTRATE en Roadtrippers van Stuk TV. Ook is Iris te horen in de podcast Held in Eigen Verhaal en Vrouwmibo. Iris is dol op haar lieve hond Billie en heeft enorm veel zin om zich deze maand in te zetten voor Verhuisdieren. 

Vivian Reijs - januari 2023

Vivian Reijs is gediplomeerd orthomoleculair/hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, spreker en auteur van de bestsellers Herstel je hormonen en Help, ik val niet af! Ze is moeder van Day en James. Vivian is gek op haar honden Pepper en Ben. 

Vivian Reijs Verhuisdieren Ambassadeur

Marlot Willems - december 2022

Marlot Willems is visual storyteller, interieurstylist en deelt haar leven wekelijks via vlogs. Via haar Instagram en Youtube account neemt ze je open en eerlijk mee in haar wereld. Marlot is samen met haar vriend Patrick, moeder van haar 2-jarige zoon Archie en dol op haar hondje Louie. Ze gunt alle dieren net zo’n warm en veilig thuis.

Marlot Willems Verhuisdieren Ambassadeur

Tatum Dagelet - november 2022

Actrice, presentatrice en schrijver Tatum Dagelet is een enorme dierenfan en dol op knuffelen met haar kat Soki. Ze kennen elkaar door en door, want ze zijn al zestien jaar samen. Tatum gunt elk dier zo’n match en daarom zet zij zich deze maand in als ambassadeur. Zet ‘m op!

Anouk Smulders - oktober 2022

In oktober hebben we weer een veelzijdige ambassadeur. Niemand minder dan Anouk Smulders gaat namelijk de dieren op onze site extra aandacht geven op haar Instagram account. Anouk heeft zelf twee honden die een heerlijk leven hebben bij haar thuis. Iets wat ze alle dieren gunt!

Anouk Smulders met eigen honden Scoop en Ollie in een boot

Carré Albers - september 2022

De ambassadeur van deze maand, Carré Albers, is niet alleen superfan van Verhuisdieren; ook haar eigen kat Abba heeft zij gevonden via onze site. Ze genieten enorm van hun leven samen en voor Carré was dit ook dé reden om zich een maandje in te zetten voor de tweedekans lieverds op onze site. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Carre Albers knuffelt met pup in een asiel

Viktor Brand - augustus 2022

Bekend tv-gezicht Viktor Brand volgde ons al op Instagram voordat wij hem vroegen als maandambassadeur. En wij denken wel te weten waarom ;-) Hij heeft namelijk zelf een Spaanse rescue geadopteerd, lieve hond Tapas.In augustus zet Viktor zich in voor de tweedekansdieren op onze site, omdat hij alle dieren en baasjes diezelfde wederzijdse liefde gunt. We wensen hem veel succes en plezier!

Viktor Brand knuffelt met eigen Spaanse rescuehond Tapas op de bank

Sanne de Kramer - juli 2022

Model en Instagrammer Sanne de Kramer neemt de maand juli voor haar rekening. Ondanks de drukte rondom haar werk, bood zij uit zichzelf aan om een maand ambassadeur te zijn voor Verhuisdieren. Een echt cadeautje voor de dieren op onze site dus! Haar eigen kat Linny en hondje Sky helpen haar daarbij in de vorm van liefde en mental support.

Ambassadeur Sanne de Kramer met hondje op schoot tijdens een zonnige dag

Michael Pilarczyk - juni 2022

Mindset- en mindfulnesscoach Michael Pilarczyk woont tegenwoordig samen met z’n vriendin en zakenpartner Cindy Koeman in een boerderij op een Spaans eiland. Een fantastische plek waar ook hun twee honden Mooiji en Luis veel ruimte hebben. En zo’n fijn thuis gunt hij ook alle dieren op Verhuisdieren.nl.

Michael Pilarczyk en vriending Cindy Koeman met hond Mooji op de bank

Kim Feenstra - mei 2022

Actrice, model en fotografe Kim Feenstra stond al een tijd op ons wensenlijstje als ambassadeur. En toen we haar vroegen, kregen we een enthousiaste ‘ja, dat lijkt mij heel leuk!’ als reactie. Kim heeft zelf ook een hond, Micki. Zij is absoluut haar allergrootste vriendin. En zo’n intense vriendschap gunt ze alle dieren en hun baasjes.

Kim Feenstra knuffelt met hond Micky buiten naast een geluidswal van een grote weg

Evelien de Bruijn - april 2022

In april is Evelien de Bruijn onze bevlogen ambassadeur. Je kent haar vast als het bekende gezicht van Hart van Nederland. Ze krijgt hierbij de mental support van haar eigen honden Tante Cor en Bruun.

Evelien de Bruijn met haar honden Bruun en Tante Cor thuis op de bank

Judith Noordzij - maart 2022

Maart is de maand van Judith Noordzij. Ze heeft als doel om mensen te helpen om goed voor zichzelf te zorgen. En diezelfde zorg gunt ze ook alle dieren. Judith heeft zelf twee leuke beagles en zet zich deze maand in om een thuis te vinden voor de tweedekansdieren op onze site.

Judith Noordzij met haar beagles op een terras met rood houten bankje

Laura Brijde - februari 2022

Onze nieuwe ambassadeur Laura Brijde was al even fan van Verhuisdieren. Toen we haar vroegen of zij een maandje het ambassadeurschap op zich wilde nemen, kregen we een enthousiaste ‘dat lijkt me geweldig’. Laura heeft zelf twee katten geadopteerd en is helemaal pro-adoptie!

Laura Brijde zoent haar eigen kat in huis

Rutger Vink - januari 2022

Onze eerste ambassadeur voor 2022 stond al langer op ons lijstje. Het is niemand minder dan Rutger Vink. Hij staat ook wel bekend staat als Furtjuh. Rutger ken je vast van YouTube, Instagram, TikTok en is ook regelmatig op tv te zien. Zijn positiviteit en vrolijkheid op social media en YouTube werkt erg aanstekelijk en past perfect bij het ambassadeurschap voor Verhuisdieren! Hij krijgt daarbij de hulp van zijn lieve hond Paco.

Rutger Vink met hond Paco naast hem op de bank voor Verhuisdieren

Lize Korpershoek - december

In december is Lize Korpershoek onze enthousiaste ambassadeur. Ze heeft altijd verschillende projecten om handen en is ontzettend creatief. Je kent haar onder andere als documentairemaker, illustrator en columnist. En wie haar volgt op Instagram weet ook dat zij een enorme dierenliefhebber is. Vrij regelmatig post zij op haar account ook foto’s van haar eigen lieve katten Dirk en Dennie verschijnen die zij ook een nieuw huisje gegeven heeft bij haar thuis.

Lize Kopershoek poseert met kat in huis

Lizzy van der Ligt - november

Onze nieuwe ambassadeur Lizzy van der Ligt is ondernemer en lifestyle & fashion stylist. Ze werkt veel samen met grote magazines, bekende modehuizen en internationale gezichten. Naast haar drukke bestaan geniet ze enorm van haar gezin en daar horen kat Droeloe en hond Kuma ook helemaal bij! Vanwege haar grote liefde voor deze twee zet Lizzy zich graag in als ambassadeur voor de dieren op onze site die zij ook zo graag een liefdevol thuis gunt.

Lizzy van der Ligt knuffelt met hond Kuma

Patty Brard - oktober

Patty Brard, wie kent haar niet. Al meer dan veertig jaar is zij een vaste verschijning op de Nederlandse televisie. Ze is te zien in verschillende tv-shows en is tegenwoordig vaste presentatrice van Shownieuws op SBS6. Daarnaast is ze dol op haar twee hondjes Bobbie en Bibi. Patty heeft een groot dierenhart en is daarom trots maandambassadeur van Verhuisdieren in oktober.

Patty Brard knuffelt met eigen hondje in huis

Jipp Janssen-Heldoorn - september

Als iemand een echte dierenliefhebber is, is het onze nieuwe ambassadeur Jipp Janssen-Heldoorn wel! Zelf heeft Jipp twee katten, twee paarden en een pony. Ze weet dus als geen ander hoe fijn het is om van dierenliefde te genieten. En dat gunt ze andere baasjes en dieren ook al te graag. Daarom is Jipp met trots de maandambassadeur van Verhuisdieren.

Jipp Janssen-Heldoorn met kat voor de spiegel

Charissa Goldapple (Lady Goldapple) - augustus

Onze ambassadeur in augustus, Charissa Goldapple, heeft een directe link met Verhuisdieren. Haar ouders adopteerden namelijk onlangs rescuehond Fleurtje via onze site! De adoptie was een verrassing voor Charissa toen zij kwam logeren en ze was op slag verliefd. Net als de andere familieleden. Vanwege hun eigen mooie succesmatch zet Charissa zich graag in voor alle tweedekansdieren op onze website.

Charissa Goldapple met hond Fleur op de bank

Lisa Stel (Lisa goes Vegan) - juli

Als er iemand een mega dierenliefhebber is, dan is het Lisa Stel! Lisa is bekend met haar platform Lisa goes Vegan en zet zich dagelijks in om mensen vaker plantaardig te laten eten, zodat het leven van veel dieren een stuk aangenamer wordt. Ook is Lisa sterk voorstander van adoptie van dieren en heeft zij zelf een Griekse rescue Croky. Ze kan zich geen leven zonder deze lieverd meer voorstellen.

Lisa Stel met hondje Croky in het bos

Benthe Liem - juni

Content creator Benthe Liem heeft een actief leven, maar ondanks dat maakt ze graag ruimte vrij deze maand voor de tweedekansdieren. Ze heeft een eigen kledinglijn Butter & Hazel en is erg actief op Instagram. En als je haar al volgt, heb je vast haar hond Pupper eerder gezien. In de maand juni wil Benthe zoveel mogelijk dieren matchen, dus houd haar Instagram account goed in de gaten!

Benthe Liem knuffelt met hond Pupper aan de keukentafel in huis

Saskia Noort - mei

Als Saskia Noort niet aan het schrijven is, brengt zij graag veel tijd door met haar eigen hond Lola. Lola is gered uit Spanje en volgens Saskia was het de beste beslissing ooit om deze lieverd in huis te nemen. Lola gaat overal mee naartoe met Saskia en ook andere dieren gunt ze zo'n fijne en warme relatie met een liefdevol baasje.

Saskia Noort met hond Lola in de tuin voor Verhuisdieren

foto: Haroon Ali

Lonneke Noorteboom - april

Onze ambassadeur Lonneke Nooteboom zou het liefst tientallen dieren in huis nemen. Een echte dierenliefhebber dus! Alleen vindt haar eigen hond Guusje dit niet zo'n goed idee. Om die reden zorgt Lonneke er in de maand april voor dat onze tweedekansdieren alsnog een fijn thuis vinden bij andere baasjes. Zet 'm op, Lonneke!

Lonneke Nooteboom met hond Guusje op de bank ik huis

Yvette van Boven - maart

Schrijver, kok en presentator Yvette van Boven was al een tijdje fan van ons op Instagram en wilde direct ambassadeur worden voor de tweedekansdieren toen we haar vroegen. En als zij ervoor gaat, dan doet ze dat duidelijk voor de volle 100%. Tussen de opnames en shoots door post zij regelmatig dieren op haar Instagram account. Haar eigen hondje Hughie helpt daarbij ook een pootje.

Yvette van Boven met haar hond Hughie als ambassadeur van Verhuisdieren

Liesbeth Rasker - februari

Tussen alle columns en podcasts door heeft Liesbeth Rasker gelukkig tijd om onze dieren onder de aandacht te brengen op Instagram. Volgens haar eigen bio is ze een echt poezenvrouwtje en het liefst zou Liesbeth honderd katten in huis nemen. Haar eigen poes Disco vindt dat alleen niet zo'n goed idee. Nu helpt Liesbeth de katten aan een ander lief baasje!

Liesbeth Rasker met kat Disco als ambassadeur voor Verhuisdieren

Sterre Koning - januari

Model, zangeres en YouTuber Sterre Koning heeft zelf een hondje, Yara, en weet als geen ander hoe fijn de liefde van een dier is. Daarom neemt zij maar al te graag de eerste maand van 2021 op zich als ambassadeur voor Verhuisdieren. We wensen Sterre en Yara veel succes en plezier.

Sterre Koning en hondje Yara als ambassadeur voor Verhuisdieren

Fatima Moreira de Melo - december

Fatima Moreira de Melo is een perfecte match als ambassadeur met Verhuisdieren. Ze heeft namelijk samen met vriend Raemon zelf ook een rescuehondje, Poekie, uit Spanje. Om die reden zet ze zich maar al te graag in voor de tweedekansdieren op onze website. Ieder dier verdient een fijn thuis en Fatima helpt ons een handje daarbij!

Fatima Moreira de Melo met Raemon Sluiter en hondje Poekie voor Verhuisdieren

Noor de Groot (Queen of Jetlags) - november

Noor de Groot is ook wel bekend als Queen of Jetlags en heeft een druk bestaan. Als zij en haar vriend Sander Kleinerberg thuis zijn dan zijn daar altijd de leuke katten Melkje en Suikertje die op hen wachten. Melkje was ook een zwerfkatje voordat deze lieverd in haar leven kwam. Wat zij kan leren van haar twee katten naar eigen zeggen? Op tijd rust nemen. Relaxen doet ze daarom ook graag samen met Melkje en Suikertje.

Noor de Groot (Queen of jetlags) voor Verhuisdieren

Sara Ras - oktober

Duidelijk een grote dierenliefhebber, Sara Ras. Nog voordat ze van start ging als onze ambassadeur overlaadde Sara ons bijna met foto's van haar met kippen, paarden, honden, katten en haar eigen hamster. Ze zou zelf ook graag een hond willen adopteren, maar wacht hier het juiste moment voor af. Daarom zet zij zich maar al te graag in voor Verhuisdieren!

Sara Ras en hamster Milly als ambassadeur voor Verhuisdieren

Juultje Tieleman - september

September is de maand van Juultje Tieleman. Juultje meldde zichzelf spontaan aan om zich in te zetten voor de tweedekansdieren op onze site. Ze heeft zelf ook een hond en kat en wil dat alle dieren een warm thuis krijgen. Volg Juultje via @juultjeteleman.

Juultje Tieleman als ambassadeur voor Verhuisdieren

Chey Ciani - augustus

In augustus neemt Chey Ciani het stokje over van Jessie. Chey is internationaal model en vindt het maar al te gezellig als ze weer thuis is bij haar hondje Zen. Ze weet als geen ander hoeveel liefde je ontvangt van dieren en zet zich daarom graag in voor alle dieren op onze site. Je volgt haar Instagram posts en story's over Verhuisdieren via @cheyciani.

Chey Ciani en hondje Zen samen als ambassadeur voor Verhuisdieren

Jessie Jazz Vuijk - juli

Deze maand is model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk onze Instagram ambassadeur. Jessie heeft samen met haar moeder een hondje, genaamd Boefje. Hij is ook geadopteerd vanuit het buitenland en heeft zo een tweede kans gekregen. Omdat ze sterk voorstander is van het adopteren van dieren, zet Jezzie zich deze maand graag in voor Verhuisdieren. Volg Jessie via @jessiejazzvuijk op Instagram.

Kim-Lian van der Meij - juni

Je kent haar ongetwijfeld van tv als actrice of presentatrice: Kim-Lian van der Meij. Ze is ambassadeur voor Verhuisdieren in de maand juni en zet zich extra in voor de dieren die een nieuw baasje zoeken. Volg jij Kim-Lian al op Instagram via @kimlianvdmeij?

Vivian Hoorn - mei

Vivian is fotograaf, model en Instagrammer. Ook kun je haar volgen op YouTube. Zij is onze ambassadeur voor de maand mei. Volg haar en haar posts over Verhuisdieren via haar Instagram account @vivianhoorn.

Joann van den Herik - april

Joann is een bekend model en helemaal gek op haar hond Snow. In de maand april brengt zij wekelijks Verhuisdieren onder de aandacht op haar populaire Instagram account @joannvdherik.

Fajah Lourens - maart

Fajah is een groot dierenliefhebber en draagt Verhuisdieren dan ook een warm hart toe. Ze neemt het stokje over van Olive the Dingo Dog. Met haar vrolijke verschijning en aanstekelijke lach start zij haar maandambassadeurschap in een ontzettend leuke video, hieronder te zien. Net als haar voorgangers zal zij de komende maand minimaal eens per week een verhuisdier onder de aandacht brengen bij haar volgers en dat zijn er nogal wat!
 

Olive the Dingo Dog - februari

Olive is een prachtige hondendame met een even zo prachtig insta-account. Haar baasje zal in de maand februari elke week een verhuisdieren op het account van Olive onder de aandacht brengen. Olive neemt het stokje over van Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss en bereikt met haar account een heel nieuwe doeldgroep voor Verhuisdieren.

Mascha Feoktistova - januari

Nicolette Kluijver zal het stokje overdragen aan niemand minder dan Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss met maar liefst 636K abonnees waar het vooral over beauty gaat. De komende maand wijkt ze een beetje af van haar thema en zal ze zich ook laten zien als enorme dierenvriend.

Nicolette Kluijver - december

Vanaf 1 december zal Nicolette Kluijver het stokje overnemen. Nicolette is een all-round dierenvriend dus zij zal zowel honden als katten onder de aandacht brengen.

Bridget Maasland - november

Vervolgens geeft zij het estafettestokje over aan Bridget Maasland. Zij neemt de maand november voor haar rekening en zal haar focus meer leggen op honden.

Marije van der Made - oktober

Bekende YouTube-ster Marije van der Made trapt af in de maand oktober. Zij adopteerde eerder de katten Bowie en Furby via Verhuisdieren en draagt onze stichting sindsien een warm hart toe. Gedurende deze maand brengt zij vier keer een lieve kat onder de aandacht die via Verhuisdieren op zoek is naar een nieuw baasje. Zo bereikt Verhuisdieren ineens duizenden volgers van deze grote instagrammer en YouTube-ster.

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar