Border collie adopteren via Verhuisdieren

Als je via Verhuisdieren adopteert, weet je zeker dat je hond niet bij een broodfokker vandaan komt. Bij ons komen de dieren van een particulier of een stichting die zwerfhonden redt van een hard straatleven. 

Ondanks dat je bij ons niet kunt zoeken op ras, bestaat er wel degelijk een kans dat je matcht met een border collie die om wat voor reden dan ook een nieuw thuis zoekt. Ons matchingsysteem maakt een eerste selectie van honden die bij jou passen en als jij hebt ingevuld dat je van aan actieve, middelgrote hond houdt, is er zo maar een kans dat er een keertje een border collie bij jouw matches zit! 

Voor meer informatie over het adopteren van een hond, kun je terecht op onze pagina met tips bij de adoptie van een hond. Geef een border collie een gelukkig thuis.

Meer over adopteren

Border collie herplaatsen via Verhuisdieren

Mensen die hun dier herplaatsen via Verhuisdieren doen dat omdat: 

  • ze hun dier een verblijf in het asiel willen besparen
  • willen weten waar hun border collie terechtkomt
  • het nieuwe baasje kunnen vertellen wat hun hond leuk, fijn, minder leuk of eng vindt
  • ze misschien wel contact willen houden met het nieuwe baasje
  • alleen reacties willen van mensen die echt bij hun border collie passen en bewust kiezen voor dit ras

Meer over herplaatsen

Werkwijze van Verhuisdieren

Bij Stichting Verhuisdieren werken we volgens strenge kwaliteitseisen, opgesteld door de ANBI, oftewel de Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit houdt in dat we bijdragen aan een betere wereld voor dieren en zorgvuldig omgaan met elke euro. Lees hier meer over hoe Verhuisdieren precies werkt.