Advies over voeding

Onze huisdieren zijn volledig afhankelijk van wat wij hen voeren. Als wij hen niet de juiste voeding geven, kan dat serieuze gevolgen hebben voor hun gezondheid.


Als een hond of kat niet de juiste voeding krijgt, kan dat - soms pas na jaren - tot uiting komen in de vorm van een gezondheidsprobleem. 

Bij Verhuisdieren vinden we het uiteraard belangrijk dat iedere (nieuwe) huisdiereigenaar zo goed mogelijk voor zijn hond, kat of konijn zorgt. En daarom doen we veel aan voorlichting in samenwerking met de beste experts. Voor voeding zijn dat Loes Simonetti en Lotte Botter. Lotte's Logica is het voedsingsadviesbureau van Lotte Botter en Loes is, naast paraveterianiar, ondersteunend voedingsdeskundige.  

Loes Simonetti Voedingsdeskundige Honden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ik ben ontzettend blij dat wij onze kennis kunnen delen via verhuisdieren.nl.  Wanneer je een perfecte match hebt gevonden komen er ook allerlei vragen bij je op, want je wil natuurlijk de best passende zorg bieden. Daarnaast kunnen er ook vragen naar boven komen of welke voeding nou goed voor je hond en waar je op kunt letten. Ook hier kan samen naar gekeken worden, zodat je bewust een keuze maakt die het best bij jullie samen past."

Lees hier de blogs van Lotte en Loes

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar