Hondenkoekjes bakken

Hoe fijn is het als jouw baksels met smaak worden opgegeten... door je hond!


Misschien vind je het heel leuk om zelf de smakelijkste taarten en koekjes te bakken. Of wil je gewoon exact weten wat je je hond voert. Dan is de cursus zelf hondenkoekjes helemaal iets voor jou. 

Veel honden zijn nu eenmaal beter te trainen als er een beloning tegenover staat. Maar ja, hem de hele dag hondensnoepjes geven, lijkt niet heel gezond. Maar wat nu als je zelf hele gezonde hondentrainertjes kunt maken? Dan weet je zeker dat wat hij binnenkrijgt, gezond is!

Hondenkoekjes bakken via de Huisdierenschool

Aan de hand van fijne modules en duidelijke video's op de Huisdierenschool leert Ellen Jansen je hoe je met liefde smakelijke hapjes bakt voor jouw viervoeter. Ze gebruikt hiervoor alleen plantaardige ingrediënten die gezond zijn voor je hond en dus heel diervriendelijk naar alle andere dieren. 

Hondenkoekjes maken; de ingrediënten

Als je dan toch zelf snacks of trainersnoepjes gaat maken voor je hond, kun je er maar beter voor zorgen dat deze ook gezond zijn toch? En lekker natuurlijk. We geven je een lijstje met de plantaardige basisingrediënten waarmee je de lekkerste snackjes zelf kunt maken voor je trouwe vriend. 

Zelf hondenkoekjes maken om mee te trainen

Het eerste recept is eenvoudig en een leuke start om mee te beginnen. Binnen een half uurtje heb jij een grote pot met lekkere en gezonde trainersnoepjes voor je hond. 

Gezonde hondenkoekjes maken

Hondenkoekjes van doperwten? Jazeker, en je hond gaat ze nog lekker vinden ook, dat garanderen we! Verder gebruiken we geen gluten of granen en alleen maar plantaardige ingrediënten, wel zo vriendelijk voor de andere dieren op deze aarde, toch? En geen zout natuurlijk, want dat is niet goed voor de nieren van je hond. 

Hondentaart maken voor een feestje

Is je hond jarig en wil je graag trakteren? Dat kan hoor. In deze cursus leer je zelf een gezonde en feestelijke hondentaart te bakken voor alle vriendjes van je hond! Wel voorzichtig zijn met geven hè, de honden zouden de taart zo maar eens zó lekker kunnen vinden dat ze er om gaan vechten ...

Je leert: 

  • met welke ingrediënten je gezonde en smakelijke snacks kunt maken voor je hond
  • trainers te maken, dus kleine snackjes die je kunt gebruiken tijdens het trainen
  • echte hondenkoekjes bakken 
  • en... pupcakes bakken!

Ellen is zelf ooit begonnen omdat één van haar honden een voedselintoleratie had en ze haar toch wilde verwennen. Ze besloot zelf hondensnacks te gaan maken en dat bleek een enorm succes! Geniet jouw hond mee van dat fijne succes?

Naar de cursus

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar